jueves, 8 de abril de 2010

Departament de Matemàtiques del CEPA Camp Rodó

simbolos-matematicos

Benvinguts alumnes del Centre d´adults Camp Rodó,


Aquest és el blog del Departament de Matemàtiques del nostre centre. Pretén ésser una eina de comunicació entre el professorat de matemàtiques i tots els alumnes del centre. Es tracta d´un primer intent de crear un bloc del departament, i esper que tots i totes col.laboreu en aquesta feina.

En aquest bloc que ara començam, publicarem informació molt diversa referent a l´assignatura de matemàtiques. Podeu consultar les dates d´exàmens, les feines que heu de fer i lliurar al vostre professor, els treballs i/o exercicis de recuperació, enllaços interessants a altres pàgines que tenguin relació amb la nostra assignatura, etc. També tindreu l´oportunitat de fer els vostres suggeriments i aportacions.

Recordau que heu de repassar un poquet cada dia el que se fa a classe, ja que és l´única manera d´aprendre les coses i d´aprovar l´assignatura. Moltes vegades, el fet de tornar fer a casa els mateixos exercicis que s´han fet a classe, ocultant la solució, és suficient per aprendre i fixar bé els conceptes explicats. Això i posar atenció a l´hora de classe, fent tot el que diu el professor o professora.

Per començar, aquí teniu un divertit vídeo sobre les potències de 10 que segur ja heu estudiat i coneixeu la seva utilitat. Si no us recordau, mireu el vídeo i divertiu-vos!


Un altre vídeo interessant i que convé que mireu, ja que és una cosa que us oblidau fàcilment de com se fa i ho necessitau contínuament, és com fer les sumes i restes amb nombres enters
El departament de matemàtiques té una senzilla pàgina web en la qual podeu consultar exercicis per practicar, exàmens, etc. dels diferents nivells d´ESPA. Aquest link te redirigirà directament a aquesta pàgina:En els següents quadres, els professors del departament publicaran missatges periòdicament, per informar-vos sobre qüestions concretes com dates d´exàmens parcials, feines que s´han de fer i lliurar, notícies importants del centre, etc. De totes formes hi haurà informació molt més detallada i completa a les pàgines annexes al bloc, a les quals se pot accedir des de la pàgina principal del bloc, a la columna de la dreta
clicant on diu pàgines, concretament al subapartat TAULÓ D´ANUNCIS DEL DEPARTAMENT. Els quadres que hi ha sota les imatges següents, només pretenen ser titulars de notícies i informació en general.calculator1

A continuació us deixam aquesta imatge, que en realitat és un link a una web amb aplicacions interactives de matemàtiques. Podeu fer els exercicis des d´aquesta mateixa finestra i comprovar per vosaltres mateixos les solucions. Animau-vos!!!
Tomeu Ferrer:Aquí figuraran les notícies del professor Tomeu Ferrer   per als seus alumnes

Gemma Villanueva:Aquí figuraran les notícies de la professora Gemma Villanueva per als seus alumnes

Joan Estades:Aquí figuraran les notíciess del professor Joan Estades per als seus alumnes

Javier Gómez:Alumnes de 1r A!!!!, intentau fer l´exercici d´operacions amb nombres enters que figura en el full d´exercicis següent, utilitzant la calculadora que teniu a continuació.

Victoria Aguiló:Alumnes de 1r B!!!!, intentau fer l´exercici d´operacions amb nombres enters que figura en el full d´exercicis següent, utilitzant la calculadora que teniu a continuació.


NOTA: En cas de dubtes consulteu al vostre professor/a


Exercici Amb Enters

FULL DE MATERIAL DE MATEMÀTIQUES                                                              

A continuació us deixam exemples d´exàmens parcials de diferents nivells, perquè aneu repassant el més important del que heu estudiat a classe:


ParcialsDiversos

Poliedro 2Read this doc on Scribd: Notes1AVANo hay comentarios: